Rundfönster
  • specialfönster
  • rund fönster

Runda fönster, halvrunda fönster och specialfönster

Fönster ger dig fantastiska möjligheter att släppa in ljuset i ditt hem. Vi hjälper dig att planera dina fönster och sätta en unik prägel till det yttre och inre utseendet av ditt hus.

Fönster behöver inte bara vara rektangulära eller fyrkantiga - vi har fönster i alla tänkbara former.

Självklart tänker vi på att ditt hem alltid ska bli det bästa ur alla tänkbara synvinklar, vi ser till att dina fönster skapar en hemtrevlig känsla samtidigt som vi tänker energi- och miljömässigt.

Runda fönster

Runda fönster

Svensktillverkade runda fönster av furu. Som standard är våra runda fönster vitmålade. Till alla våra runda fönster finns även smygar, foder & spröjs. Vid val av annan kulör/annan glaskombination tillkommer ett extra tillägg.

Glas: 3-glas Super Energi Argon.
Fasta runda fönster: Modul 5–20
Öppningsbara runda fönster: Modul 6–12

Halvrunda fönster

Halvrunda fönster

Svensktillverkade halvrunda fönster av furu. Som standard är våra halvrunda fönster vitmålade. Till alla våra halvrunda fönster finns även smygar, foder & spröjs. Vid val av annan kulör/annan glaskombination tillkommer extra tillägg.

Glas: 3-glas Super Energi Argon.
Fasta halvrunda fönster: Modul 6x3–20x10
Öppningsbara halvrunda fönster: Modul 7x3,5–20x10

Specialfönster

Specialfönster

Svensktillverkade kvalitetsfönster. Både vid nybyggnationer, arkitektritade hus och i äldre byggnader är sällan alla fönster helt kvadratiska eller rektangulära. Som tur är har vi lösningar på i stort sett alla tänkbara och otänkbara specialdesignade fönster.

Standardfönster

Standardfönster

Fönster och dörrar för varma och trygga hem. Vår ambition är att tillverka kvalitetsfönster genom att förena tradition med förnyelse. Vi erbjuder ett brett sortiment av svenska fönster och fönsterdörrar av hög kvalitet till bra priser.

 

Runda fasta fönster
Runda och halvrunda fönster
Glaspartier
Ytterdörr entré

 

© Rundfönster & Stjärntrappor AB 2020 | keyla design